Betalinger og sikkerhet ved kjøp

Betingelser

Betalinger og sikkerhet ved kjøp

 

www.sunn-forskning.no sine servere bruker en avansert krypteringsteknologi. Når våre sikkerhetsservere har mottatt informasjon fra ditt betalingskort så blir de sendt direkte videre til banken i kryptert form og de vil aldri bli lest, lagret eller oppbevart hos sunn-forskning.no.

 

Betaling med betalingskort skjer i overensstemmelse med lover og regler for onlinebetaling i Danmark. Når du har gjennomført en onlinebetaling vil du motta en ordrebekreftelse pr. e-post. Vi som er ansvarlig for misbruket med mindre du ikke har overholdt reglene for bruken av betalingskort.

 

Beløpet vil først bli trukket når du har mottatt ditt magasin eller når du for utdannelsens vedkommende har underskrevet kontrakten og hvor korrekt startdato for når utdannelsen begynner fremgår.

 

På sunn-forskning.no kan du bestille dine abonnement online og betale via:

*Mastercard (2,90% gebyr) *Maestro (2,90% gebyr) *Visa (2,90% gebyr)

 

Det er et kortgebyr ved bruk av de forskjellige betalingsmuligheter. Gebyret for å benytte de respektive betalingskortene er opplyst i parentesen. Det kan aldri bli trukket et høyere beløp enn det du har godkjent ved kjøpet.

 

Kundepolitikk

Dine data vil ikke bli delt med andre virksomheter og vi hverken selger eller låner dine opplysninger ut til andre. De opplysninger vi får fra deg vil utelukkende bli brukt til interne formål. Har du spørsmål eller kommentarer til vår kundepolitikk så er du velkommen til å sende en e-post til oss på abonnement@sunn-forskning.no

 

Du oppretter deg som abonnent for et år av gangen. Angrer du underveis så gir du oss beskjed på abonnement@sunn-forskning.no. Det er alltid 14 dagers angrerett fra kjøpsdatoen. Hvis du har klager vedrørende levering av magasinene så ring +45 50 93 70 40.

 

Reklamasjon og klager

Du kan til enhver tid si opp abonnementet. For ordens skyld skal vi nevne at du alltid kan klage til Forbrukerklagenævnet via dette link ( Se Forbrukerklagevævnets til klagebetingelser, herunder beløpsgrenser): http://www.forbrukerombudet.no

 

Dansk CVR. nr.: 53832156

 

 

 

 

 

 

Skriv din kommentar her: